Du er landet på Blinispande.dk, det helt rigtige sted at finde De Buyer blinispande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle De Buyer blinispande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: De Buyer Lyonnaise Blinispande Kulstål

Sidste produkt på vores liste er De Buyer Lyonnaise Blinispande Kulstål som vi har fundet til 414,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne professionelle blinispande fra De Buyer er topmodellen, fordi den har en ekstra tyk plade på 3 mm, som har en god varmefordeling og kan tåle induktion.
Med panden steger du nemt perfekte blinis, og du kan stege 3 blinis på 10 cm. ad gangen.
Material…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste De Buyer Blinispande på listen er De Buyer Lyonnaise Blinispande Kulstål fra KitchenOne.dk med en pris på 414.00. Billigste udvalgte Blinispande er De Buyer Lyonnaise Blinispande Kulstål som du kan købe for 414.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående De Buyer Blinispande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle De Buyer Blinispande tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Blinispande guides:

Fandt du ikke det rigtige Blinispande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Blinispande: