Du er landet på Blinispande.dk, det helt rigtige sted at finde Scanpan stegepandesæt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scanpan stegepandesæt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scanpan CTX Stegepandesæt 28 cm + 20 cm

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Scanpan CTX Stegepandesæt 28 cm + 20 cm” fås til 2659,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sæt fra Scanpan CTX-serien bestående af 1x stegepande 20 cm og 1x stegepande 28 cm, hvor den lille pande er perfekt til f.eks.
omelet, mens den store pande er god til stegning af grøntsager, kød osv.
CTX-serien, også kendt som Ceramic Titanium Extreme til…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Scanpan CTX stegepandesæt 28 + 24 cm

Sidste produkt på vores liste er Scanpan CTX stegepandesæt 28 + 24 cm som vi har fundet til 2949,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
I Scanpan CTX-serien finder du luksuriøse stegepander i et slankt, minimalistisk design.
CTX står for Ceramic Titanium Extreme, hvilket sækker over et teknologisk gennembrud, der muliggør en kombination af højkvalitets keramisk belægning og rustfrit stål….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Scanpan Stegepandesæt på listen er Scanpan CTX stegepandesæt 28 + 24 cm fra KitchenOne.dk med en pris på 2949.00. Billigste udvalgte Stegepandesæt er Scanpan CTX Stegepandesæt 28 cm + 20 cm som du kan købe for 2659.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 290 kr.
Ovenstående Scanpan Stegepandesæt data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Scanpan Stegepandesæt tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stegepandesæt guides:

Fandt du ikke det rigtige Stegepandesæt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stegepandesæt: