Du er landet på Blinispande.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars pandekagepande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars pandekagepande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Hard Face pandekagepande, 22 cm.

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Hard Face pandekagepande, 22 cm. som vi har fundet til 307,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Fiskars Hard Face pandekagepande – Ø:22 cm Steg dine omeletter og pandekager på denne Fiskars Hard Face pandekagepande.
Belægningen gør, at hverken pandekager eller omeletter brænder fast i panden.
Den tykke bund fordeler varmen jævnt og effektivt.
Energy…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Fiskars Pandekagepande på listen er Fiskars Hard Face pandekagepande, 22 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 307.00. Billigste udvalgte Pandekagepande er Fiskars Hard Face pandekagepande, 22 cm. som du kan købe for 307.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Fiskars Pandekagepande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Fiskars Pandekagepande tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Pandekagepande guides:

Fandt du ikke det rigtige Pandekagepande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Pandekagepande: