Du er landet på Blinispande.dk, det helt rigtige sted at finde OBH stegepande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH stegepande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: OBH Stegepande Supreme 28 cm.

Sidste produkt på vores liste er OBH Stegepande Supreme 28 cm. som vi har fundet til 310,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot stegepande i rustfrit stål med Teflon Platinum belægning.Stegepanden er en del af Supreme Steel serien, der er fremstillet i samarbejde med industridesigneren Mattias Mikaelsson.
Rustfrit stål med teflonbelægning fungerer på alle komfurtyper, inklusi…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste OBH Stegepande på listen er OBH Stegepande Supreme 28 cm. fra KitchenOne.dk med en pris på 310.00. Billigste udvalgte Stegepande er OBH Stegepande Supreme 28 cm. som du kan købe for 310.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående OBH Stegepande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle OBH Stegepande tilbud er opdateret i dag 27-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Stegepande guides:

Fandt du ikke det rigtige Stegepande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Stegepande: